País:China

31.12.2019

TEA Community Center

Two premises make this project differ from others: Firstly, the sales office building will be for the community’s sustainable use in the future. Secondly, except the reception entrance, most of the use area of the two-story building is located in the landscape. It is the primary task for WATERFROM DESIGN to give play to the characteristics of the sequestering and independent field, while the environment architecture of the three elements of sunlight, air and water is maintained.

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar