5.1.2009

Lugo Auditorium

The Auditorium, as the old roman walls of the city of Lugo, has a strong link to the existing site and to the topography. The project involves rearranging the relationships between the open spaces of the slope and the city.

dia1bn.jpgThe building is organized between two levels: a lower one related to the city and to the avenue and an upper level related to the existing gardens where the entrance to the music halls and music school are placed.

Parallel to the avenue the entrance to the congress area builds up the Auditorium’s representative image towards the city.

A long and irregular shaped volume hosts the programme where public areas link a series of different spaces connected by a large continuous void.

The music halls, for 900 and 300 seats are designed also for theatre and both are placed over the slope overlooking the garden with natural light.

The building has a double image, a fragmented small-scale image towards the garden and a continuous glass curtain wall with different transparencies and heights towards the city, conceived as a large vernacular gallery.

También te puede interesar
Teatro en la Orilla

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Ir a la barra de herramientas