19.10.2011

Belly House in Kyoto, Japan

Este proyecto es para una casa en Kyoto, Japón. Muchas leyes restringen el volumen de la construcción. Por ejemplo, la pared exterior debía ser en ángulo recto, el techo y los aleros debían ser inclinados… por lo tanto el volumen se insertó como un gran árbol.

This project is a house in Kyoto, Japan. There are many laws to restrict externals and the volume of construction.
For example,
The outside wall should be right-angled, the decided material and color.
The roof and Eaves should be decided inclination, shape, material, and color.
The volume should be done the set backing below the decided height.

So, we led the maximum package from the decided law, and inserted the volume like a large tree in that. In this house, people live while climbing up and down the large tree on inside, come and go in the places like the cave in the trunk and like the terrace that extends to surroundings of the trunk. That is just like that small animals in the forest live while freely coming and going in the lair in the trunk and the surroundings.

The lifestyle is not a past lifestyle only moving from the room to the room by the necessity but suitable for animals instinct of human beings because the family can pick out comfortable whereabouts and the sense of distance according to the act , the bystander person, the season and time.

También te puede interesar
Casa con 49 árboles

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Ir a la barra de herramientas