3.11.2014

Krkonose Mountains Centre for Environmental Education, in Czech Republic

El edificio se sitúa en un parque de la ciudad frente al edificio de la administración de KRNAP (Parque Nacional de las Montañas Krkonoše). La geometría del edificio se deriva de la geometría de las Montañas Krkonoše.

Every edge or slope on the building could be found in its real, natural topography. In between of the metal vectors, which represent the mountain ridges, there is growing sedum. The new building is set apart from the existing one to create an entrance platform. This public space atmosphere is supported by fully glazed side wall through which it is possible to look into the building and indirectly become a part of an ongoing lecture or seminar inside of the building. The building itself is energy efficient and should represent the ideas of the National park and preservation of nature. Main bearing structure and underground walls are made out of face concrete. Inner partitions and furniture are made out of plywood. Design of furniture and dimensions of its basic parts are adapted for the size of plywood plates and because of that there are no wasted residues.

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Ir a la barra de herramientas