31.1.2012

Quinta da Baroneza, Sao Paulo, Brasil

Mi intención era que la casa no se viera desde la calle, por lo tanto era muy importante aprovechar la accidentada topografía del terreno. Una casa luminosa con vistas al campo de golf eran los únicos requisitos de los propietarios. Muchas y grandes aberturas, espacios interconectados, amplias y confortables áreas de conveniencia. Utilizamos materiales orgánicos como la madera y el ladrillo de demolición.

My intention was to have the house unnoticed from street perspective, therefore the rugged topography of the land was important. It’s common in São Paulo to have a house in the City and an extra house, most of the time, in a residential condominium with golf camp, 1 or 2 hours from the City of São Paulo, obviously for a certain social class. These are mostly residences for the weekend and this residence is an example of it.

It’s about a young couple, 35 years old, with 2 young kids (a couple) 5 and 8 years old . A bright house and a view of the golf camp incorporated into the project are the only requirements from the owners. I used organic materials such as wood (Cumaru from sustainable handling) and old brick from demolition. Many openings with a beautiful view to the golf course, interconnected spaces, generous convenience areas and plenty comfort mainly.

 

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Ir a la barra de herramientas