16.2.2010

House in Saijo, Hiroshima, Japan

The site a former field has been incorporated into the design for bearing stratum. The leftover soil that was used for excavating the ground was used to making the hill, which functions as the garden on the exterior and provides privacy.


The site a former field has been incorporated into the design for bearing stratum.
The leftover soil that was used for excavating the ground was used to making the hill, which functions as the garden on the exterior and provides privacy.
The upper floors are composed only by the pyramid shaped roof. The main feature of the house is perhaps its skylight which connects each floor.

También te puede interesar
R&Roll Houses

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Ir a la barra de herramientas