Tipología:Ephemeral Architecture

8.1.2020

Social Design: Learning at Play

The exhibition "Social Design: Learning at Play - Ten Years of People’s Architecture Office“ co-organized by Design Society and People’s Architecture Office (PAO) opened at Sea World Culture and Arts Center in Shenzhen on November 23.
7.6.2019

An Experiment on Interior Architecture in ArtPark9 – Borderless Space

Centering on the possibilities of future lifestyles, New Everbright Center invited five exceptional designers, including Shuhei Aoyama, Han Wenqiang, Jiang Yuan & Song Chen, and Tang Chung-han, to design four guest rooms in ArtPark9. Based on distinctive design strategies from different perspectives, the four human-oriented spaces feature harmony in diversity, together interpreting ideal living environments for contemporary Asian people via Oriental philosophy.
6.6.2019

An Experiment on Interior Architecture in ArtPark9 – In Between

Centering on the possibilities of future lifestyles, New Everbright Center invited five exceptional designers, including Shuhei Aoyama, Han Wenqiang, Jiang Yuan & Song Chen, and Tang Chung-han, to design four guest rooms in ArtPark9. Based on distinctive design strategies from different perspectives, the four human-oriented spaces feature harmony in diversity, together interpreting ideal living environments for contemporary Asian people via Oriental philosophy.
7.5.2019

Second Nature

Second Nature is a pioneering project conceived by Rotterdam-based research and design studio The New Raw under the auspices of the Aikaterini Laskaridis Foundation (Athens, Greece) www.laskaridisfoundation.org.
18.1.2019

The Seed Of Time

This refurbishment project is composed of two parts: an exterior one called Gentle Genius, an interior one called the Infection. These two parts correspond to two different movements: the observation, enabling protection from the outside, the action enabling the curing potential from inside.
20.11.2018

Crematorium Siesegem

KAAN Architecten has designed the new Crematorium Siesegem on the outskirts of Aalst (Belgium), as an entry for an international competition that the Dutch firm won in 2012. The building is a comforting sequence of spaces in symbiotic relationship with its tranquil surroundings.

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar