11.6.2015

La Kagu, in Tokyo

Kagurazaka is one of the few districts in Tokyo that best retains historic townscape. The project was a renovation of a big warehouse of books located on top of Kagurazaka hill, for which we created a public space like a ground, together with a café and a shop.

We opened the house toward the street, and connected its first floor with the crossing using an organic-shaped wooden staircase, which expands just like earth. The stairs diverge in the middle, and one leads up to the second floor. We connected the town and the warehouse, the ground and the architecture, the past and the present.

 

También te puede interesar
Times Group · MT TITLIS Club

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar