9.9.2015

SOL

While drafting the design of Cnest, we received an offer to design a house on the neighboring lot by sheer coincidence.

Although the layouts are quite similar to each other due to similar terms and conditions of construction, SOL has defining characteristics of embracing light and framing scenery.

Designed using sequential repetition, the unusual arrangement of large square windows provides residents with a breath-taking view from almost every angle. Whether sitting, standing, or walking, one will have a picturesque view at any given hour of the day.

We have designed a quiet house filled with light by once again controlling the contrast of light and shadows. The views are equally beautiful at dusk, as one has an impressive view of the sun melting into the lush landscape surrounded by the Oiso Mountains.

También te puede interesar
Lime House

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar