22.4.2014

House in Fukai, Osaka

Located next to the main house on the property, this home was designed for the younger generation in a multi-generational household.

The living room opens onto a deck enclosed by wing walls and a sunshade. By extending the interior towards the garden via this tubular space, the architects provided a place where the residents can relax without being bothered by the chaos of the surrounding neighborhood. The shingled gable roof and exterior wall finish of scored white mortar are intended to harmonize with the exterior of the existing main house, which has a half-hipped roof. Both inside and out, the design achieves an effective balance of new and old, promising to contribute to the history-rich urban environment that surrounds it.

First floor
1.porch
2.Entrance
3.Shoes closet
4.Living room & Dining & Kitchen
5.Terrace
6.Japanese-style room
7.Walk-in close
8.Corridor
9.Lavatory
10.Washroom
11.Bathroom
12.drying place
13.Storage

Second floor
14.Corridor
15.Master bedroom
16.Room1
17.Room2
18.Lavatory
19.balcony

También te puede interesar
House with 49 Trees

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar