20.9.2017

SOLO OFFICE

The very idea of housing on the site seems to us inseparable from the exercise of creating accommodation that is the least like a house as possible and that allows for an existence in harmony with the magnificence of the landscape, with no restrictions or limits between the house and its surroundings.

In seeking to emphasise as much as possible the natural beauty of the site, the Office firm has created a house without limits with regard to the surrounding nature – a living area with the landscape running through it, a comfortable space built on the plateau that shelters it so that it almost disappears. The circular house provides a covered trail between the nature reserve and the interior patio. Four sets of posts support the roof and separate the rooms and living areas. The façades can be fully opened to remove the border between inside and outside. The patio, at the heart of the property, is partly taken up by a lake created for the comfort of residents.

También te puede interesar
Rio Mau 2 House

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar