11.3.2020

Nijinoiro

Japan studio based, BAUM Co. Ltd., has completed ニジノイロ a beauty salon in the heart of Fukui. The 45[B1] ,67 squared meter space, with three meter of ceiling, converts a small café into a hair salon and esthetic salon on the ground level of a mixed use commercial/ residential building.

The access to the store takes a step back from the road, therefore the entrance is framed into wide wooden glass windows to secure the right balance of natural lighting.

Within the salon, the layout allows users to visually and acoustically separate the activities from the hustle and bustle of the street, the private room and the toilet. A cross wall cut the almost regular perimeter conferring dynamicity to the plot.

The natural textures of materials are combined with some gold touch to provide a cozy and unique environment as the client required.

También te puede interesar
Temporary Site of Shengli Market — Creation of Spatial Order

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar