11.7.2023

Miyanomori

On a mountain overlooking Sapporo city, we designed a multi-unit residence. Instead of adopting the typical residential “large box” tower format, we stacked “small house” units along the mountain slope in a stepped hill form.

The “small house” units are staggered in plan to create spaces between adjacent units, allowing the residences to be full of natural light and ventilation and have clear vistas of the surrounding nature.

Locally sourced logs cover the exterior and retaining walls. Log panels that leave rough bark unremoved serve as stay-in-place formwork for concrete, attempting a new method to combine wood and concrete.

También te puede interesar
8th & Republican

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar