2.12.2020

Meschter Residence

Located in NW Portland hills, the Meschter Residence is a remodel and expansion of a mid-century modern residence.

The new home is nestled in a lush Pacific Northwest wooded landscape and a secluded courtyard, connecting with the pine forest. The home is positioned to capture spectacular views of the hills and beyond to the west.

Inspired by Kandinsky’s abstract artwork, the residence is a collage of spaces made for a growing family. The three wings of the timber-framed house on the ground level create circulation along the landscaped courtyard, garden, and pool.

Within the original wing, the kitchen is expanded and relocated closer to the main entrance with an addition of an open dining room. The adjacent wing is a casual living area and office space with views of the horizon and pool.

The third sleeping wing addition includes three ground floor garden-access bedrooms and one elevated second level master suite. A new transparent staircase was designed as a key focal element of the new wing, leading to the master suite. The pool addition further expands the house to create an outdoor living room and a second kitchen counter for entertaining.

También te puede interesar
Lime House

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar