14.11.2019

Lange Eng

Prioritizing the common spaces and the community of the families living here, the building was designed as a typical Danish block, surrounding a large common courtyard – a common green garden space.

The outer perimeter of the block towards the forest is relatively closed, the facade and the roof clad in the same material, whereas the building  towards the garden appears light and open. From every resident there is access to the garden space and terraces along the facades offers a convenient platform bringing life from the homes into the common space.

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar