28.1.2014

Workshop in the Attic

We designed our own studio within a formerly disused attic space in an historic quarter of Poznan. We sought to maximize the space and reveal its character to provide an inspirational working environment whilst allowing our clients to experience our style of architecture and design.

The attics original wooden rafters have been expressed by designing a physical separation between themselves and new divisions within the space. This separation is emphasized by introducing flush white walls, cabinetry and office furniture creating a clear contrast between the old and new. We introduced 17 windows to provide the previously dark attic with a world of natural light and view of the neighborhood beyond the rooftops. A second level storage area is accessible by a sliding steel staircase that can be moved aside when not in use.

Nothing in our office is pretending to be anything else; what we see is either our modern work or the building’s original construction. Just the way we like it!

También te puede interesar
Rua Cayowaá

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar