10.7.2014

Villa Ito, in Japan

It is the second house is located in the villa ground near the Pacific Ocean.

The client has requested the Court House of nature around and to enjoy the outdoor life in the house and feel while protecting your privacy. We were surveying the position and size of the trees that we thought that it should remain in the premises at the beginning. And we were planning the placement of the building carefully on the basis of the survey.Courtyard planned wider than the living space surrounded by a wall which is bent has created the openness and obscures the boundary between internal and external.Roof designed in consideration of the trees around has created various cozy places in the internal space.

También te puede interesar
Rio Mau 2 House

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar