26.9.2013

Restaurant & Bar Nazdrowje, in Stockholm

The assignment was to turn a parking garage into a restaurant and nightclub. After a research trip to Poland, including visits to old factories, the concept took shape and the restaurant was named Nazdrowje (Polish for cheers).

The natural raw atmosphere of the space was kept and used as a base for the concept. Floors were made of concrete and casted benches were mounted directly onto the walls. A large fire place in copper and a unique lighting arrangement was custom-made to give warmth to the industrial environment. The copper items, lightning system and open fireplace is all designed by me. In contrast to the hard feeling from the concrete I wanted something to give the space warmth. Hence I chose copper since the color gives a good contrast to the concrete and ages beautifully. The hanging pendants lamp I found in an antique store in Stockholm.

The idea for the artwork came to me during the project. I got to know the workers and their history and felt it was both a bit of an honour and a fun detail to let them be a part of the future of the restaurant by displaying them on the walls. They really had a good time getting their photos taken by a professional photographer (Mattias Lindbäck)!

Frequently used materials include concrete, copper, steel and white tiles.

También te puede interesar
Lolly Laputan - Kids Café

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar