11.5.2015

Casa Lela, in Matosinhos

The client had family vacation estate, in the country side nearby Porto, with a house that has been in his family for some generations.

On the border of the property there were two abandoned house, connected to each other, that were later acquired by the client with purpose of converting it into a guest house.

Since we wanted to do a single object in communication with the main property, we did a single cut in the object create an opening. This cut was carefully chosen in order to achieve the best shape relation between the two old houses. In the end they become one single crystalized object, since we use the same material in the walls and roof.

This shelter is completed by adding solid wood pieces that organize the space, while the floor material escalates from the ground to become furniture.

También te puede interesar
Social House for Ori Clubhouse

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar