12.9.2013

House in Yamakawa, Japan

This home sits on a road that gets a surprising amount of traffic given how narrow it is. To minimize the noise from cars and to ensure privacy, the architects concentrated storage spaces along the side of the house facing the road and added a hallway as a further buffer shielding the main rooms. In contrast, large windows open from each room onto the spacious back garden, giving many different views of the cherry blossom trees, expansive paddy landscape, and mountain range beyond. Bent in a V-shape to follow the curve of the road, the house echoes the form of the distant mountains.

 

También te puede interesar
The red roof

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar