12.9.2013

House in Kamoshima, Japan

With its simple arced shape echoing the shape of the property and its charred cedar exterior similar to that found throughout the neighborhood, this residence blends seamlessly into its surroundings of peaceful rice fields, temples, and shrines. The kitchen sits in the very center of the home with a clear view of the living room, tatami space, and, across the courtyard, all of the other rooms. The layout allows the residents to keep an eye on their small children no matter where in the house they are. Because all the rooms face onto the courtyard, they are flooded with light and fresh air without being exposure to passersby outside.

 

También te puede interesar
House Inside a Ruin

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar