← Volver a la nota

Tipología:Remodeling and recycling

24.5.2016

Stable in West Flanders

Studio Farris Architects transformed a small barn into an office with meeting room, library, office desks and a resting/reading area. The original façade was restored and new openings were created in a functional way. A new “box” was designed and inserted into the original volume, and consists of a new shell that accentuates the pure form.
29.4.2016

Nevern Square Apartment

In the centre of London a 69 sqm unmodernised apartment at the raised ground floor of an 1880’s monumental residential building has been turned into a practical and beautiful home for a young family, with the highest living standards and plenty of innovative design solutions.

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar