20.4.2018

Vice Beijing office

Recycled material came from Coachella festival stage, which reformed a corridor with bookshelves, standing desk and ba

It divided the original space into two long parts, the office working area that needs the daylight, and the editing area that doesn’t need so much light. The corridor became a indoor functional traffic hub, installed with mirrors and lights. All of the above were hidden behind the closet in the guest room, the point is to make the guests remember the experience of entering the office.

También te puede interesar
TreeHugger (Tourist Information Office)

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar