5.11.2018

Studio Renovation in Coimbra, Portugal

The proposal consists of a continuous carpentry element that organizes the space.

The renovation of the studio results from a low-budget and minimum demolition approach. The purpose of the intervention intends the transformation of the studio’s inner atmosphere.

The proposal consists of a continuous carpentry element that organizes the space. Functionally, it is the element of spatial transition that integrates the supporting programs for the inner areas – an entrance closet, a kitchen cabinet, a bedroom wardrobe. Visually, it is the spatial reference, by its rupture with the simple existing materials.

También te puede interesar
Protective measures to the Eiffel Tower

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar