13.12.2019

Rua Cayowaá

110 sqm apartment renovation, purchased off-plan at Cayowaa Street, Sumare's neighborhood, in Sao Paulo. The main alteration to the plan consisted on integrating the living space, kitchen, and terrace.

The tile floor finish, which refers to the imagery of outdoor yards/patios, comes into the apartment and defines the juncture of these spaces. The hanging cabinet/partition defines the apartment’s circulation with a mid-opacity frosted glass, to blur out the activities from the adjacent space. At the dining room side, it serves as a sideboard for trays, dishes, and cupboards, while concurrently supporting the TV and other hardware at the living side. A suspended panel at the bedroom was proposed to part the closet space while also providing a sideboard for the bed.

También te puede interesar
House in Hokusetsu

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar