12.11.2015

Rehabilitation of a “Chartreuse”

A “Chartreuse” is a renovated while fundamentally changing its organization. The initial functions are reversed. The living areas are located on the first floor to enjoy the views and the sun terrace and the spaces at night find their place at the court.

The entrance is directly upstairs through the terrace. Volumes added over time abruptly are coated wood stained black, seeking to make clear the body of old buildings in value. Accompanying this process, the private courtyard is widely planted to create a breath in this very mineral island and participate in the management of natural opposite.

También te puede interesar
Protective measures to the Eiffel Tower

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar