21.9.2020

Pine Pavilion, that links history and future for visitors in a playful manner.

The pavilion stands next to the village of Huangyu on a paved connecting path along the Songyin River as a tourism infrastructure that enables cyclists and hikers to experience the region.

The wooden structure consists of prefabricated elements, which were assembled on site, and accommodates an art installation presenting the historical production of pine resin in the neighboring village of Huangyu. The elongated pavilion consists of four segments. The building elements are separated with glass surfaces, on which the production of resin is illustrated in an artistically alienated manner, thus giving rise to one picture in combination with the already existing group of trees around the pavilion. The simple wooden building with its clear constructive structure serves as a resting place at the dam on the river and provides information about a traditional method of producing resin. It consequently combines information about the location with a tourism infrastructure.

También te puede interesar
Bamboo Pavilion Statement

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar