29.12.2021

Piaggesalse

The project appears to the visitor like an oasis within white sheets of sand and sinuous blue shapes.

The three fragments appear to be separated but are actually united by the natural element: sand. The structures engrave the blue water. Through a sandy descent, the visitors are lead down to the level of the seabed arriving at the courtyard that lights up the lodgings. These follow one, ending with a covered area that houses the common areas. the path climbs up to the level of the water above a sandy platform from which it is possible to start kitesurfing.

The designers’ architectural research and work are focused on an essential spatiality, free of excesses, where lights and materials give life to the interior space. The concept of ‘empty space’ is re-interpreted as a space awaiting the measure of the man who will use it. Based on this approach, they designed this concept of housings for kite surfers deep-rooted in the sand and sea.

También te puede interesar
House Membrane

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar