1.11.2021

Mountain House

The idea of ​​the design start from the base that  was already there on the site of the 4 old trees, and we wanted to building our project without cut or move the trees so we built our project around the trees and in the space of between we made a backyard in front of the trees

We divided the project into three levels according to the client need.
One level for family parents
one level for son’s of the family and his wife
we connect these two level by the level above which is the recreational sports space

Project canopies can be mechanically opened and closed depending on sun move or depending on person

The windows of the valley side can be opened and closed so that windows become a terrace and terrace becomes a windows and the structure of this system is a cable structure

The modeling of this project is done in 3-D MAX 2019 software and after completing material and exposure modeling in V-RAY 4.1 and check out rendering steps with photo shop post production operation has been applied to get perfect result and real render.

También te puede interesar
The Seeds

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar