15.10.2019

MC House

The MC House has little expression for those who observe it from the outside, from the street.

It is located in the interior of the lot.

There was little or almost no interference with the natural land quotas, the building, practically a single deck, rests on it.

The lower floor arises due to the need to adapt to the terrain morphology.

It forms an elegant and extended volumetry which protects itself from the bad weather from the north and opens to the southern part of the terrain.

The house is comprised of a kitchen as the center of its organization, from where it is possible to have a complete vision of all the social zones as well as that of the exterior area, this being a premise/challenge issued by the client.

This situation promotes interior/exterior links between rooms, kitchen and the partially covered patio extending to the water.

The three-track frame, without vertical props, allows this passage without obstacles.

With a completely antagonistic assumption of the original, the office is located within an inside walled patio, used only by this compartment, enabling an ideal environment for introspection.

The housing distribution is a combination between the proposed plan, the client’s intentions and his way of life.

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar