1.3.2016

IVY – Restaurant Lounge Bar

IVY represents a new way to experience and enjoy leisure time, being surrounded by the green of nature and the warmth of wood.

The interior spaces take back the historical building volume to a single open space, where the kitchen and the dining room connect northwards and the large central bar and the lounge on different levels southwards. The lounge seatings look out towards the street with a number of two places swings (seesaws), that transform the time shared with other people in a moment of pleasure.

The space is characterized by the interweaving of different materials: concrete walls, the sandy look of floor, floor and ceiling plants that everything around and change everything. The project set up in the basement the whole system of service spaces and storage. Outside the ivy will cover in time the entire facade of the building, “hiding” the existing wall and making the openings on the avenue, as if it was a real greenhouse in Reggio Emilia city center.

También te puede interesar
House & restaurant

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar