10.9.2020

SL_Release Apartment

Our first project in Lisbon, Portugal, was requested by a Brazilian family who spend only a few weeks a year in the country.

With a pure and minimalist language, the project was conceived in an old building that went through a retrofit but respecting the original openings.

The plan originally longilinea suggested us a very clear division between the social and intimate areas through its length. The social spaces were integrated with each other ensuring amplitude between them. The kitchen, also integrated in the living room, can be opened and closed by means of carpentry sliding panels.

As well as the social part, the intimate area of the apartment has a simple language: few pieces of furniture and the same finishes as the rest of the apartment, such as the oak floor which is also repeated in the social area.

The furniture has been carefully chosen partly in European Antique shops and partly in contemporary pieces. The art collection that composes the project is part of the clients’ collection.

También te puede interesar
17.6-square-meter apartment

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar