12.11.2019

HTBR Houseterrace

A terrace house already configured as a duplex on two staggered levels is transformed by an architectural renovation, which rethinks the interior space.

Partial demolition of the internal floor allows the house to be flooded with natural light, while connecting the levels through the vacuum.
On the first floor, a double-height living room and a dining room define an open space in which the kitchen and the library-tv room stand out as a series of blocks. These volumes are connected through a slate flooring up to the staircase, like a black ribbon that conveys to the private spaces and terrace in the attic, where a central hall dedicated to gathering and playing distributes the rooms and services. On the other side, the completely glazed panoramic terrace becomes a kaleidoscope able to reverberate the sunlight inside. Bamboo canes and embedded floor spotlights define a new interior scenography, that visually and perceptively links indoor and outdoor.

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar