24.3.2020

Gloma House

The Project arises in a small land with a slightly slope, in the vicinity of Ansião Village.

The departure point of the building is the permanent contact with nature. The construction is organized through a main axle which not
only intend to solve all the workable programme, but also operate as a border element of the social and the private areas. This onestory
house is elevated from the floor maintaining some connection points which intend to achieve a symbiotic relationship.
The applied solution creates small patios through her shape, providing the simplicity of materials and shapes encountered on the nature
that surrounds it.

Two concrete slabs with organic shapes, define the exterior outline, creating a piece with a sense of freedom and consequently, diversity
in the creation of the interior areas, as well as permeability with the exterior. The areas are thus not limited by walls, but span out, with
Nature serving as the only boundary.

También te puede interesar
Vega Cottage

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar