7.7.2021

Casa dos Cobogos

The project is distinguished mainly by the visual impact of the proposed volumes, which besides the plastic appeal, cooperates functionally with details of comfort and efficiency of the house.

In addition to influencing the volumetric conceptualization of the project, a cobogo-lined face marks the entry with double straight foot that includes the cantilevered mezzanine.

The upper volume is clad in wooden brises, houses the rooms throughout the intimate area.

On the ground floor we have all the service area and gourmet in the volume also covered in Madeira, between this volume and the double height room is the dining room, overlooking the pool and also opens to an internal garden, allowing an integration. total with the external.

From the living room it is also possible to connect with the pool and the entire outdoor area.The lap pool happens in the background in the entire length of the ground allowing this connection with all spaces.

The darker shades of colors, such as the graffiti covering the walls of the entire living room, are present inside and outside, making volumetry and materials define and reinforce the use and function of each space.

The furniture with pieces of great national designs reinforces the purity of the straight lines present in the architecture.

También te puede interesar
Longcheer Yacht Club

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar