19.2.2021

Aldoar House

The Aldoar House is inserted in the allotment of Monte da Ervilha, near the Foz do Douro in Oporto, in Portugal. The urban land, long and narrow, allows the construction of a basement, two floors and an indentation.

On the main facade we have a small garden and the pedestrian entrance to the house. In side facing north, develops a garage access ramp in the basement and at the back we have the swimming pool with outdoor living room.

On the floor of the basement we have a garage, a laundry room and a room for the visits opens to a patio. On the ground floor we have the kitchen next to the street and the living room facing the pool. In the central area of the house we have the stairs, the elevator and a small toilet.

On the top floor, we have three suites, the two smaller ones to the East and the main suite with a dressing room for the West. On the rear floor, we have another suite and the office in the rear area open to a large terrace.

In white interior spaces with carpentry lacquered high gloss, comes with great emphasis the solid pine flooring on the floors and slatted stairs. White marble is used in bathrooms, patios and laundry, also allowing also to design the washbasins and the wood fireplace next to the television support.

También te puede interesar
Ville E

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar