4.11.2015

Villa Lumi

Villa Lumi (lumi = snow) is bordered from three sides by streets. The incoherent suburban environment doesn't provide any interesting views or starting points for the architecture.

This is why the building turns around a courtyard. The noise of traffic is blocked with a glazed pool wing. Terrace courtyard, opening towards the evening sun from the west, is a place of several activities for the family living in the villa.

Inside the restricted palette of materials and colours, together with the high open living room, create a restful atmosphere. A special delicacy of the villa is the asymmetric cast-in-situ concrete stair in the entrance, highlighted with the roof window.

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar