7.8.2014

Summerhouse in Denmark

The site is located in a beautiful but windy summerhouse village on the northern tip of Sjælland, Denmark.

The program is divided between five separate houses. The circulation area is the outdoors. The houses are laid out in a star shape, in order to provide different outdoor spaces where shelter from the wind always can be found.

The ridge and cornice of the houses are on the same height, while the width and length vary. This gives the roofs different angles, making a playful composition in relation to the surrounding summer houses. The inner courtyard is clad with a darker stone on the floor and walls to store heat from the day throughout the evening.

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar