9.5.2018

Audemars Piguet Hotel Des Horlogers

Neighboring the Audemars Piguet Museum, the Hotel des Horlogers is seamlessly integrated into the smooth topography of the scenic Vallée de Joux.

Five zigzagging room slabs expand into a gently sloping exterior path, leading directly to the museum and local ski trails. On the interior, a continuous sloping corridor connects the rooms, facilitating visitor and service circulation. The amenities—two restaurants, a bar, a spa and a conference center—are tucked under the inclined slabs and oriented towards light and views to become individual destinations along the exterior path. From the main access road, the hotel’s tilting slabs frame views of the surrounding Vallée de Joux, establishing a connection between the village and the pastoral landscape.

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar