24.7.2015

Visitor Centre at the Swiss Ornithological Institute

The new Visitor Centre at the Swiss Ornithological Institute has been built on the banks of Sempachersee. Its function is to provide the public with more information about the work of the Ornithological Institute and about bird life in Switzerland.

A dynamic network of routes guides visitors through the exhibition and the entire lakeside site. The compact, polygon structures have been positioned so that they interact with the countryside and the lake. One part of the building houses the extremely flexible exhibition hall. The area between the buildings has been made into a spacious foyer, from where there is access to all parts of the exhibition. The showcase aviary at the end of the foyer offers a gradual, fleeting transition between the inside and outside worlds. The building’s self-supporting outer shell is comprised of solid walls made of rammed earth. With the addition of simple timber constructions, they give the Visitor Centre, which satisfies the “Minergie-P-eco” standard, its characteristic appearance and do justice to the sustainability concept.

También te puede interesar
Senezh Management LAB

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar