21.3.2013

Shoffice, una oficina en el jardín, en UK

"Shoffice" es un pabellón instalado en el jardín de una casa de la década de 1950 en St. John’s Wood. El encargo era construir una pequeña oficina, concebida como un objeto escultórico, al lado del depósito ubicado en la parte trasera del jardín.

‘Shoffice’ (shed + office) is a garden pavilion containing a small office alongside garden storage space located to the rear of a1950’s terraced house in St John’s Wood. The brief required the shoffice to be conceived of as a sculptural object that flowed into the garden space. A glazed office space nestles into an extruded timber elliptical shell, which curls over itself like a wood shaving, and forms a small terrace in the lawn. The interior is oak lined and fitted out with storage and a cantilevered desk. Two rooflights – one glazed above the desk with another open to the sky outside the office bring light into the work space. The project was a close collaboration between Architect, Structural Engineer and Contractor. The lightweight structure, formed with two steel ring beams, timber ribs and a stressed plywood skin, sits on minimal pad foundations. Much of the project was prefabricated to reduce the amount of material that needed to be moved through the house during construction.

También te puede interesar
Lingdi Office, Reconstruction of Office Space with Simple Lines

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar