13.12.2013

Paz y Comedias House, in Sagunt, Spain

With the aim of achieving full integration with the environment, the red Rodeno stone extracted from the excavation is reused in the masonry walls that define the project. The house is rooted to the ground and takes on a tectonic character that merges with the landscape.

The large space between the parallel walls is closed by planes of glass allowing full transparency between the mountain and the valley that emphasizes the massiveness of the wall. In contrast with the vertical walls a balcony emerges like flying over a high view, giving a great feeling of weightlessness and a wide panoramic view of the surroundings.

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar