20.2.2014

PINC Pavilion, in Portugal

PINC - Pole for the Creative Industries of Park of Science and Technology, University of Porto - quickly became a space of great dynamism of Porto. A recognized centre for the creation and production of events and contacts.

It became necessary to create a meeting point, aggregating all who work there, its customers, partners and friends. A space that should be open and flexible, able to serve as pantry for the everyday meals, but also for the moments of relaxation or discussion, meeting and training, this new building should serve all sorts of events and training.

This leads to the new PINC Pavilion, built in a forgotten centennial garden, a romantic memory of the old Quinta do Mirante. The pavilion is drawn with an open and permeable structure, framed by existing trees. A structure without any coating, inspired by the images of the timeless ruins, such like these, it should merge with the garden over the time. Inside of the pavilion, by contrast, warm colours of wood based panels and the red doors fit a welcoming environment. At night, this environment expands to the garden by the hand of warm light, which overflows to the outside through glass surfaces.

También te puede interesar
Carmen Würth Forum, Phase 2

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar