30.7.2015

Mandarin Palace Clubhouse

Natural and manmade wonders meet inside this clubhouse and extrapolate its contemporary interpretation of Chinese landscape painting.

Entering into this scroll is not only to appreciate this picturesque sanctuary, but also to revitalise and breathe through the intricate juxtaposition of organic masses and voids.

In addition to the elm-wood doors and screen partitions modelled on an antique style, the spacious tea bar adjacent to the swimming pool also contributes to its cultural aura for the appreciation of tea and reading.

The spirit of Chinese landscape painting is materialised right from the rock garden at the entrance in its dazzling metallic sheen. The interconnected interiors in a bright and warm colour scheme contributes to a harmonious unity from the foyer, ballroom up to the rooftop, via an unfolding ceiling shell effortlessly hovering above.

Its stunning centerpiece, a double-storey library, features continous ceiling folding down in its wavy contour, morphing into a multifunctional wall shelf for books and decorations.

También te puede interesar
Future of Towers

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar