3.3.2015

Holiday home in Sarzeau, France

Located in the north coast of the Rhuys peninsula, the house takes place at the edge of a lightly residential area and a wood overhanging the sea.

The project set up in this wooden hill and offers several living areas connected to the outside in a particular way. The structure of the building and the windows are made out of a wood as well as the facade which is lined with vertical wood slats.
The ground floor proposes an entire free space in which two enclosed wheeled beds allows to sleep both inside and outside in the courtyard or on the terrace facing the garden.

On the first floor, the main bedroom opens onto the exterior through a large window providing a particular experience with the landscape.

También te puede interesar
House B - “Addition, not Demolition”

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar