8.7.2013

Edificio de departamentos en Chailly, Lausanne

This building participates to the densification of the northern neighborhoods of Lausanne. Its tectonic derives from the site’s shape and a strict compliance with the building code. It addresses the various conditions around it: the street facing elevation underlines the gentle curve of Temple Avenue while the opposite one follows the waving course of the river Vuachere lined by trees. It is simply organized on three levels. Each apartment has a unique open layout extending out with its own private exterior space (garden, balcony and terrace).

También te puede interesar
Winter Garden Housing

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar