12.1.2018

Gjøvik University College

The project ties in with the existing learning environment of the university college and provides opportunities for the merging with the Norwegian University of Science and Technology (NTNU).

The new building for Gjøvik University College is a learning arena for knowledge and education.

Through a simple geometry, the 5-storey building creates a dialogue with the existing structures of the established institution. Its orientation and footprint allows for further expansions. The vertical open circulation defines the heart of the building and contributes for a positive interaction and collaboration between the users. The building consists of workshops and labs on the ground floor, classrooms and auditorium on the first through third floors, and administration on the top story. Walkways to the adjacent buildings provides connections for the students and staff to access the shared auditorium and classrooms.

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar