11.9.2017

Computer shop, atelier and apartment in Tielt

The party walls of a lot in Tielt are raised to their maximum height. On the side toward the street the elevated wall forms a wide entrance. Within this frame stand two identical buildings, mirror images opposite one another, thus defining an inner courtyard.

The block on the street side contains a store and reception area; the block at the back of the lot contains the less public section, the logistics spaces. The twin buildings are constructed as matter-of-factly as possible out of the typical range of industrial techniques and materials. The structure consists of thin steel columns and beams, and steel deck floors. Both are clad with a pronounced curtain façade, partly filled in by glass, partly by polycarbonate panels. The courtyard defined by the two volumes functions as a parking and entrance zone… The remaining space between the footprint of the buildings and the lot lines becomes a whimsical garden, as a complement to their regularity.

Para poder subir obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder solicitar la creación de un grupo es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder guardar en favoritos es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder valorar obras es necesario acceder con una cuenta ARQA

Para poder agregar a este usuario a tu red de contactos es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Para poder enviarle un mensaje a este usuario es necesario que acceder con una cuenta ARQA

Skip to toolbar